2019-06-06

Deltaterrängen besöker Alnö

På måndag 10/6 så står Alnö SK som värd för deltävling 3 i Deltaterrängen 2019

Hej alla,

Snart är vi halvägs in i årets upplaga av Deltaterrängen och det har verkligen varit bra uppslutning på de två första deltävlingarna. 413 respektive 376 löpare genomförde de två tuffa inledande loppen.På måndag 10/6 är det då dags för Alnö SK att arrangera deltävling nummer tre och alnös banprofil skiljer sig lite från de två inledande deltävlingarna vad gäller antalet höjdmeter som ska bemästras.

Alnö har förmodligen den minst kuperade banan av de klubbar som är med och arrangerar Deltaterrängen, men det hindrar ju inte att den är tuff ändå. Att hålla en högre konstant fart kan vara nog så jobbigt ! Alla barn och ungdomar som deltar i minst 4 st deltävlingar erhåller ett pris.

Så ta chansen och spring du också. Om du inte springer för pris, så ta det som ett bra träningspass !

Info från arrangören:

På grund av de arbeten som pågår vid Uslands skola är parkeringsmöjligheterna mer begränsade än vanligt. Vi ber därför er som bor på Alnö att i möjligaste mån att lämna bilen hemma samt att övriga försöker samåka.Viktigt också att alla som kör bil följer parkeringsvakternas anvisningar och endast parkerar på anvisade platser.Under kvällen säljer vi toast, korv och fika.
HItta hit
Banprofil

Vi syns
/Deltaterrängen